Blog Image

Harry Potter har fået en afløser. Det er hvad lidt lørdagssjov hos Bedste og Bedstefar kan medføre.

Den seneste tid har været MEGET hektisk. Vi er endnu ikke kommet helt på plads i huset. Vi mangler nogle møbler til stuen, vi mangler at få de gamle solgt, billeder og lamper skal hænges op, fodlister skal males, bryggers skal (måske) shines op…… Oven i det er der haven, som pt. er mere eller mindre gravet op. “Græsplænen” undergår forvandling fra MOSPLÆNE til GRÆSPLÆNE. Der skal laves børnehjørne med pilehytte osv. Jojo familien Malaca/Kastbjerg har nok at se til.

Nu på lørdag tager Flemming og jeg på cruise – dog “kun” til Oslo, men en hel weekend, hvor vi ikke skal lave andet end at hygge os og slappe af med vores gode venner. Og hva’ så med de kære små, jo de skal på miniferie hos Bedste og Bedstefar, og Natasha har bestilt grillkylling hos oldemor, så hun får også besøg af dem i weekenden.